Bener24fit

Kaffe storyn..

Glömde berätta om kaffe storyn som hände idag..OMG! 
Jag var på väg hem till min pappa vid 10 tiden när jag går förbi ett cafée och går in för att köpa en take away kaffe. När jag kommer in ser jag att dom två männen som jobbar där sitter med varsin kopp och jag säger glatt - Godmorgon killar tänkte köpa en kaffe att ta med. 
Då svarar den ena- Tyvärr vi öppnar kl 11! Jag frågade kan jag inte bara köpa en kaffe och tittade på deras rykande muggar. De svarar: - Tyvärr inte du får komma tillbaka efter 11! 
-Inga problem svarar jag , men inte att jag kommer sätt min fot där igen med den usla servicen.

Då jag går ut därifrån så prisar jag Café Viskan som är Borås ledande och mest populära café som öppnar tidigt som ett café bör göra, ur trevlig personal som alltid är hjälpsam och så undrar folk...hmmm varför lyckas vissa & andra inte?! 

 

Jag kommer hem till pappa och han märker direkt att jag är upprörd, han frågade vad som hade hänt och jag berättar att folks idioti irriterar mig. Tänk att det kostar dom killarna 0,58 öre att brygga en kopp kaffe här kommer en kund vill köpa en kopp dom har det redan färdigt och dom väljer att inte sälja för kl inte är 11? Vadå är det ett bankvalv dom äger och det öppnar först 11?! 

Min pappa tittar på mig och blir upprörd själv och säger -Tania det är du som är en idiot, om du vet att det kostar 0,58öre att brygga en kopp kaffe hur kan du med att betala över 20kr för en kopp? hur?!? 

Detta är typiskt invandrar föräldrar dom tröstar inte utan kommer man hem ledsen att en har slagit en så får man själv utskällning varför man inte gjorde motstånd och slog tillbaka.. :-) ha ha ha jag berättade likt en 7 åring att pappa lyssna här min kaffebryggare gick sönder under flytten och mina nespresso kapslar är slut så jag ville bara köpa en kopp kaffe...

Här ta 1000kr köp hem nespresso så du har lagret fullt och sätt inte din fot hos den italienaren igen har du förstått! 
-Ok pappa..tack =) 

Han fortsätter nästa gång du vill ha bra kaffe gå till Esmail's söner ( dom som äger Cafe Viskan) rätt åt dig att du blev behandlad som skit när du går till konkurenter...

ha ha ha söta pappa! Only Café Viskan it is...:-) 

 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln