Bener24fit

Fråga mig hur?

Jag tror jag bloggade om detta i min andra blogg för länge sedan, men det är så roligt att jag måste dela med mig av den händelsen igen. Eftersom vi Oberoende Herbalife distributörer måste marknadsföra oss på något sätt då vi är en vandrande butik :-) så är en knapp på blusen, tröjan eller jackan ett bra sätt att marknadsföra sig på. 
I Borås har ju nästan ingen missat att jag jobbar med Herbalife men man vet aldrig så ibland tar jag på mig en jacka där jag redan har en sådan knapp på så reagerar jag inte så mycket.

Men för ca ett halvår sedan så hände något riktigt roligt som får mig att fortafarnde skratta åt mig själv..

Jag hade ett ärende på försäkringskassan för att hämta ut några papper osv ang min resterande mammaledighet ..då det plötsligt kom fram personer till mig och bad mig hjälpa dom med att fylla i deras blanketter och då det var ett 50 tal före mig i kön så självklart hjälpte jag dom så gott jag kunde.

Folk frågade vilka språk jag kunde och då jag kan några så rabblade jag dessa och fick plötsligt agera som tolk..när jag höll på att hjälpa en gammal man och tolka på arabiska  blev klockan mycket och jag var tvungen att "hoppa av" nummerlapps kön så jag sa till farbrorn att tyvärr jag måste gå men dom hjälper dig strax här..
Han tittade konstigt på mig och sa - Har du rast nu? Och tittade på klockan..
Jag svarade - Hur så? (trodde den gamla söta mannen med käpp vill kanske bjuda mig på kaffe eller så för att ja var snäll och hjälpete honom..) 
Då sa han -Jobbar du inte här? 
Jag svarade -Nej hurså?! 
-Varför har du på dig en knapp där det står "Fråga mig hur?"

=) =) 

Så idag när jag var på försäkringskassan med en väninna så var jag noga med att inte ha på mig den knappen då vi hade liiiite bråttom. 

Hoppas Ni har det bra i solen och om Ni liksom jag gillar att äta något iskallt och gott i solen, satsa på väl kylda ananas klyftor eller melon. 

 

Önskar er en underbar sommarkväll! 

Kramar 

Tania

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln