Bener24fit

Halloumisallad

Igår kom vi till Bunn, våran lilla oas där vi umgås med familjen och bara tar det L U N G T, barnen springer runt leker & bara andas sommar, lite nostaligi när man hör glass bilen och naturligtvis köpte vi lite sommarglass..

Jag bakade min Herbalife äppelkaka som till och med mina kräsna barn älskar..bra betyg tycker jag! 

Till kvällen skulle vi grilla och var och en tar sig ann en uppgift och min igår kväll var salladen, det fick bli Halloumi sallad, basen är lite av vad man har i kylen. Jag tog Kina Kål, Ruccola, rödpaprika, Körsbärstomat, Salladsärtor, avokado. 

Sen tärnade jag halloumi och stekte lite lätt i en panna...

Därefter lade jag över halloumin direkt på salladen. 

Fontana har många olika typer av Halloumi men en av mina favoriter är med smak av Chili.

Eftersom Eva Lotta är vegetarian fick vi lägga till mer proteiner till kosten då hon inte äter kött. Så det blev bönor också..

Lite olivolja över & kryddor så var dom hur mumsiga som helst...med lite grillad kött & sås gjord på Skyr ( islänsk "kvarg" lite lösare i konsistensen) och annat gott så njöt vi av den ljuva sommarkvällen.

Kramar 

Tania

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln