Bener24fit

Hur ofta dansar du cha cha?

Idag ska jag bespara er bilder på shakes & lunch / middag inspirration...Idag ska jag berätta om näring för själen..vänner.

Det kommer från att jag idag umgicks  med en mycket kär väninna till mig, en som jag har känt i över 20 år som känner MIG och som har delat många minnen med mig goda & dåliga. 

Vi har mycket gemensamt och ibland är det som att sitta och prata med sin egen spegelbild, jag vet vad hennes nästa mening kommer vara och hon kan läsa mig som en öppen bok. Vi kan tyvärr inte träffas så ofta då vi båda har barn, jobb osv...men när vi väl ses tar vi och fortsätter där vi sist var som om vi sågs igår. 

Hon är även den person jag ringer när jag är riktigt ledsen för att få mig att skratta och hipps vipps släpper hon allt för att komma över och ta en kaffe med mig. 

Detta är villkorslös kärlek & vänskap...efter vår lilla date med barnen på Leos lekland där vi fick skratta & minnas både svåra tider som har stärkt oss men även lyckan att vi har det bra idag, så på parkeringsplatsen sa jag..

- Tänk att efter allt skit som har hänt oss så har vi tagit oss igenom det och är positiva & har det bra!

Hon svarade: - För vi lever som om idag är sista dagen vi lever & njuter av den ordentligt! 


Så sant efter allt vi gått igenom så tycker vi att vardagliga problem är "bagateller" och bara halkar av oss...så uttrycket "det som inte dödar en gör en starkare" stämmer in på oss så bra...


 

Jag dansar cha cha varje dag :-) 

Kramar 

Tania

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln