Bener24fit

Kål vs Bröd

Nu har barnen semester och då passar vi på att umgås så mycket det bara går med deras kusiner Madeleine & Oscar. Igår sov barnen hos dom & då var vi bjudna över på middag, det blev tacos med den godaste taco köttfärsen som finns Borne-style..kul att äta hos dom då de tänker extra nyttigt. 

Idag var det vår tur att bjuda på mat och då blev det hamburgare ...Herbalife style! 
Istället för bröd använde vi vuxna färsk kål...

Hamburger dressingen gjorde vi på kvarg, Youghurt, grillkrydda , oregano, basiika & 1 tsk tomatpuré.

Tidigare idag när jag träffade på Juliana en väninna gick hon & åt på något som lyste hälsa, jag frågade henen vad det var och hon sa att hon hade precis fått en låda färska afrikanske Mango och jag fick en, jätte gott att bara skala och äta..något jag ska ut och leta efter i alla orientaliska livsmedelsbutiker imorgon! 

Idag har den här mannen stått vid min sida när jag var räddare än räddast och stöttat mig, jag är så tacksam för att jag har hittat en skatt till blivande man.

Önskar er alla en underbar dag! 
Kramar 

Tania

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln