Bener24fit

Dolt nummer...

Det är inte ofta jag irreterar mig på saker men detta tror jag många känner igen sig med. Dessa j-vla dolda telefon nummer om ringer. Har man barn på dagis så svarar man alltid då det kan vara dagis personalen som ringer - men tack o lov är 99% av dom dolda samtalen inte därifrån. 

I usa har alla tjänsten nummer presentation med namn som dyker upp på ALLA mobiler, man ser direkt vem det är som ringer även om man ej har sparat nr tidigare.. I sverige så ska ALLA kunna kolla vad du tjänar, var du bor, hur ditt hus ser ut ( Google maps) via visa kortet ska staten kunna se hur du slösar dina pengar och om det är rimligt MEN när det kommer till telefon nummer då ska för H-lve-te alla J-vla statliga nr vara "skyddade" .
Ringer någon från kommunen- skyddat! Skatteverket-skyddat! Vårdcentralen-skyddat! försäkringskassan- Skyddat! Sifo-skyddat! 
Jag hade då inte haft något emot att prata med någon av dom men jag hade precis köpt en sockerfri Youghurt glass i Göteborg , som hann smälta innan jag fick Sifo tjejen att förstå att jag inte hade tid att svara på frågor om politiska åsikter...

Nästa inlägg blir mer positivt det är Weight Loss challenge avslutning och god middag med deltagare som har bränt över 500cm av sina kroppar...

Kramar 

Tania

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln