Bener24fit

Lottas äppelpaj

Jag lärde känna Lotta via våra 24FITCLUB och hon började ganska snabbt att äta Herbalife produkterna till frukost & i samband med hennes träning. Snabbt märkte hennes vänner & nära att hennes energi var på topp och att hon trots att hon nästan tränar varje dag aldrig känner sig "sliten" så numera är hon en mycket populär Wellness coach med ett stort nätverk. 

Hon har en dotter som heter Sandra som är dansare och som också äter produkterna och presterar topp på sina pass, Lotta är lätt sagt en förebild jag ser upp till! Vi Wellness coacher i City Wellness team har en egen fb grupp och där delade Lotta ett recept som jag vill dela med Er alla då det verkligen smakade underbart när kjag själv testade det ( Marcus skötte "bakningen" ) 

Vi tog lite vanilj kesella på Äppelpajen ...Mummmmms! 

Tack Lotta & vi syns imorgon på 24FIT FIGHT den missar du ju aldrig super woman! 

Kramar 

Tania

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln