Bener24fit

Systrar...i ur & skur!

Jag älskar mina systrar över allt annat, Diana & Michelle. Men jag har med tiden fått en bonus syster en riktig god tjej som jag har coachat och kommit nära och som alltid är glad i ur & skur. 

Lilla Yas, en liten virvelvind som vill alla väl och som sprider glädje överallt. Så idag har jag hjälpt henne posta lite produkter till sina kunder runtom i Sverige & det gör vi hos YX tobak i Borås, han är så van vid våra Herbalife paket så han bara tittar på våra påsar och vet vilka lådor vi behöver. 

Efter det fick vi skynda oss tillbaka till City Wellness där 20 talet innebandy killar från FRISTAD GOIF skulle scannas och bjudas på "före & efter" tränings shakes :-) 

Efter det hade jag Michelle bestämt att vi ville bjuda Yas på lite middag innan hon reser iväg till sommarbostaden i Spanien i 2 månader & då vår lilla syster Diana bor i stockholm kunde hon inte följa med :-( 

Det blev Restaurang Babbel  i Borås som serverar god tapas, jag valde nästan som min syters bild här nedan utan Chevre osten tog bacon lindade dadlar istället :-) 

Yas frågade vad hon kunde beställa som var nyttigt , så jag svarade som jag alltid svarar.

"Om man äter onyttigt en gång går man inte upp i vikt lika väl går man inte heller ner i vikt om man äter nyttig en gång heller" 

Det blev ingen efterrätt utan vi satt kvar och pratade alla tre och skrattade massor...vi gick därifrån mätta och belåtna och smått roade av oss själva..
 

KOmmer sakna Yas under 2 månader men min syster Diana har lovat mig minst en vecka hos mig i Borås i sommar <3 

Kramar & Skratt

Tania

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln