Bener24fit

Rynkor, livet & vad folk tycker...

Jag har sagt det innan & bloggat om det innan, du blir som dom 5 personer du umgås mest med. Därför har jag rensat bort men även "klistrat mig fast" vid vissa som inspirrear mig. 
Jag har märkt att jag har blivit mindre "märkesfixerad" jag har blivit mer "naturlig" men framför allt jag är bara mig själv utan krav av hur jag tidigare trodde folk ville se en...
 

Det sägs att ögonen är själens spegel, det är exakt ett år mellan dessa två bilder, ovan är taget midsommar i år (2 dagar sedan) och nedan midsommar förra året. :-) 

Jag är 34 år , med åren kommer rynkor, jag har tidigare använt mig av botox runt ögonen, men för vad? När det släppte såg man mer rynkor än vad som fanns när jag hade sprutat dit det. Plus att det kostar multum! Jag lägger hellre dom pengarna på bra mat & bra hudvårdsprodukter (Herbalife) Mina rynkor runt ögonen kommer från min mimik som innehåller många skratt med både mun & ögon. 

Jag har jobbat i modebranchen , vet att senaste trenden var det som skulle hänga i ens garderob...kosta vad det kosta vill man ska ha det. Numera märker jag att har man en hälsosam & vältränad kropp sitter allt snyggt på och jag vill inte gömma mig bakom byxor för 3000kr, eller en väska för 10000kr, när det är min personlighet som skall märkas och inte mina kläder. 

Jag tror allt detta kommer med åren och ju mer man lär känna sig själv, jag kan gå ner till ica iklädd myskläder och se ut som sju svåra år i håret, för det är fullt natuligt för jag går inte hemma och fixar iordninggjord som en victoria secret modell :-) . 

Detta påminner mig om en rolig konversation jag hade med en mamma på dagis, hon har fått barn för ca 6 månader sedan och nu bestämde sig för att gå ner i vikt och ev använda Herbalifes produkter men det var super hemligt att hon åt dom för hon vill att folk ska tro att hon har gått ner den HÅRDA vägen...

Jag trodde jag hade hört det mesta, och det första jag tänkte var , snälla söta raring tror du att du är Jennifer Lopez och tablåerna skulle skrika ut att du äter Herbalife?!?! Liksom vem bryr sig?!?!? Men jag bet mig själv i tungan och sa jag berättar inget för någon om mina kunder MEN varför vill du att folk ska tro att du har gått ner den HÅRDA vägen och vad är det för väg?! 

Samtidigt drog barnen i mig så jag fick springa iväg...:-) så jag fick inte reda på hemligheten. 

Folk är roliga som bara tänker vad andra tänker om dom, gör det som är bra för dig som gör att du mår bra av det...

Det är inte mänden av år i ditt liv som räknas, det är mängden liv i dina år! 

 Var glad & lev livet....som du är! 

Massa Kärlek

Tania

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln