Bener24fit

En midsommardröm

Midsommar firade vi i Vrangsjö en idylisk plats och en tradition som är återupptagen då Marcus föräldrar & tre andra familjer sedan 1981 men då firade dom det på Bunn. 

Härliga människor och mer midsommar känsla blir svårt att hitta..en liten skur kom strax innan dom skulle resa midsommarstången. Då gungade jag min lilla dotter i det röda bokträdet. 

Lite dans runt stången bjöd på många skratt, det var en liten tjej på 11 år som stog brevid mig och sa -detta är ju så pinsamt hur kan Ni tycka det är kul? Jag sa när du är över 30 så börjar du roa dig av det... :-) 
Ha ha ha komiskt då vi gör det för "barnen" som är mer vetskrämda än roade...

Lite björnen sover & andra traditionsenliga danser till ...så mysigt!

Sedan var det midsommarlunch proteinrik sill och grönt och färskpotatis och mousserad fläderdryck..är det midsommar så är det! 
 

Eftersom jag var chauffören så fick jag botanisera bland Karins utvalda goda nektar drinkar, Karin gjorde även den vackra "kronan " ella hade på sig igår som alla ville fota :-) 

Efter maten tog vi en promenad i den vackra miljön för att "smälta" maten :-) och det är verkligen ett vackert land vi bor i :-) 

Med 7 blommor att ha under kudden för att få bekräftat att Marcus är den man jag kommer gifta mig med nästa vår så rullade vi hem, men likt julafton så ska man precis då man har lagt sig och somnat få 711 sms och samtal och jag blev väckt varje gång jag lyckades somna :-) men med facit i hand...så har jag redan hittat min Groda med en krona på huvudet som jag nästan har pussat sönder..& som truly madly deeply är min drömprins. Smsen kanske var ett tecken för att jag skulle förstå att jag behöver inte blunda och drömma om honom för jag ska nog vara vaken och bara titta på honom där han ligger brevid mig...

Jag är så tacksam för att jag får uppleva allt detta fina med så fina människor runt mig & mina barn. Jag älskar min "nya" familj! Tack finaste Karin & Leon!
 

Kramar & kärlek 

Tania

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln