Bener24fit

Farmers Market

När jag jobbade som designer reste jag till LA i Californien var 6e vecka. För att gå igenom våra prover och jag brukade vara där Onsdag - Måndag , jag älskade söndagarna för då var man oftast ledig och tog sig till närmaste Farmers Market och bara botaniserade bland grönsaker & frukt, brukade köpa björnbär stora som golfbollar och njuta av dom..

Det närmaste jag kommer i dofter & känsla av dessa marknader är dom orientaliska små livsmedelsbutikerna i Borås där jag oftast handlar mina frukter & grönsaker :-) och som Ni ser på bilderna är jag väldigt koncentrerad ;-) 

Hemma är jag noga med att barnen äter MYCKET frukt och grönsaker och "bakar" in det i våra lekar så dom får i sig näring...:-) 

Önskar Er en solig dag innan midsommar och hoppas Ni får i er mycket gott av det som svenska sommaren erbjuder närodlat & frächt! 

Kramar 
Tania

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln