Bener24fit

Raw Food Café

Igår var jag och åt lunch på Raw Food Café i Borås , Österlånggatan 61 ( vid buss torget) , det var en positiv överraskning av deras sortiment & priser då jag har varit på Raw Food baren i göteborg odär en lunch kostade 189kr så var priserna mer Boråsiska här :-) en Raw food sallad för 50-60kr plus att dom inte var så "ortodoxa" utan ville man ha lite kyckling till maten så fick man det :) 
 

Dom hade ett brett sortiment på olika typer av frächa & boostiga smoothies som vi föll pladaskt för...

Maten var fräch & färgglad precis som den ska vara..Im in love!

Efter maten fick vi smakprov på deras hemgjorda sötsaker & eftersom det ändå var Michelles födesledag så unnade man sig någon bit(-ar) :-) sååå gott! Då minsann var min syster snabbt framme med kameran för att föreviga detta. Det var en kaka gjord på havre, dadlar, tranbär osv...beroende framkallande! Unna dig den med en smoothie..O M G!!!! :-) 

Summan av kardemumman är att detta ställe får många Herbalife loggor av mig 5 av 5 möjliga och den härliga personalen får ännu fler så entusiastiska och serviceminded! 

 

Marcus gillade också stället och till skillnad från tidigare erfarenheter av Raw food så var Mr Pump mätt när vi gick därifrån :-) 

Kramar 

Tania

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln