Bener24fit

Blir jag rik så blir jag...

Jag kan inte räkna hur mång gångr jag nästan fått epelepsiryck när jag har hört någon säga " Åh blir jag rik så blir jag, jag kommer inte lägga ner ett kol eller två för att det ska hända" eller "Är det meningen att jag ska bli rik så blir jag det" , "Går jag ner i vikt så gör jag väl bara det" eller "vill jag bli lyckligare så är det la väl bara att bli det en dag" ....men ja eller hur!??!? 

Hur många har sett en dyr bil och tänkt "Gud vad kul för den personen att det går så bra för han/hon...wow bra jobbat"  NEJ! Dom tänker " Han/Hon måste vara knarklangare för att ha råd med en sådan bil, dom måste göra något olagligt för "jag" skulle aldrig kunna köpa en sådan bil och jag jobbar minst 8h varje dag! "

 

När jag ser en sådan bil så har jag lust att gå fram till personen och säga, " Jätte bra jobbat , fantastiskt bil! Berätta för mig hur du har blivit så framgångsrik...LÄR mig"  För det finns ingen regel i världen som säger jobba 20h och du kommer bli rik eller framgångsrik...du måste jobba smart! Antingen jobbar du för att förverkliga DINA drömmar eller så jobbar du för någon annan ska uppfylla deras drömmar! 

Idag fyller min lilla syster år och vi har en tradition då det bara är 2 år mellan oss att fira varandra ordentligt, vi har växt upp tätt och som om vi vore tvilligar så är vi så lika fast vi är så olika. 
Hon har också en karaktär där hon vill förverkliga SINA drömmar, vi har alltid jobbat inom familjeföretaget men för ca 2 år sedan sålde min pappa sina företag & då  började hon som säljare för att göra något nytt och ta risker. Idag berättade hon att hon var med i tidningen för några veckor sedan som en av dom högst rankade inkomsttagarna bland  kvinnorna i Borås! Jag var så stolt och hon sa för att vara "säljare" så är det inte illa va? 
Jag var så stolt och sa till henne att jag inte är förvånad för det har vi gemensamt att vi jobbar gärna liiiite extra för att få det lilla extra. 

Tro mig ingen kommer när du ligger på soffan och slappar och tittar på tv och knackar på din dörr med dina drömmar för att leverera dom. 

Min syster berättade en historia för mig en gång som har svetsat sig fast i minnet " Det var två tanter som promenderade och den ena sa till den andra "Gud du är alltid positiv du kan tillomed säkert säga något positivt om själva djävulen! " 
-Ja faktiskt svarar den glada tanten..-Han är iallafall inte lat! 

Hoppa upp, kryp ner, jaga, spring gör allt för att förverkliga dina drömmar, bara du gör något! Så kommer du uppfylla dom en efter en...
 

Jag döljer inte att jag har många drömmar som uppfylts och många till att uppfylla . jag älskar mitt jobb och mitt team som hjälper folk att må bättre, vi säljer hälsa- inte alkohol, tobak eller medecin. Det vi säljer är näring som ger dig bra hälsa. Om du väljer att kritisera mig för att jag gör något bra och samtidigt har det som mitt yrke så är det mer fel på hur du tänker och anar att du själv inte är så framgångsrik i det du gör. Jag älskar jobbmöjligheten Herbalife har gett mig för att uppfylla mina drömmar. 

Till dig som vill jobba i mitt team & vill tjäna pengar kontakta oss här och med våran coachning hjälpa dig förverkliga DINA drömmar! 

Kramar 

Tania

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln