Bener24fit

Och vinnaren är..

Helgen har gått i sportens tecken. I lördags var det en av deltävlingarna i Moutainbike SM och Christin Santana coachar Kjell Olsen som är 3a i sin grupp. Så som coach & sponsor så var vi där med tält och kost upplägg för honom & erbjöd alla tävlings deltagare & besökare på scanning & gratis kost konsultation på City Wellness.

Om du också är athlet och vill ha extra kostupplägg & coachning kontakta oss här

Kjell behöll sin 3e plats och vi är mycket stolta sponsorer. Idag var det sista passet av tio i vår 24FITFIGHT där nästan 3000kr låg i potten som 1,2,3 skulle dela på. När vi började för 5 veckor sedan gjorde vi ett styrketest, dom som ökar sin styrka procentuellt mest efter 10 pass vinner. 

På tredje plats kom Henrik Granefelt som ökade 38% i styrka 

På imponerade andra plats kom Maria Hölsö som är Henriks andra hälft som ökade sin styrka med 41%!! 

Och första plats går till Jenny Hagberg som ökade sin styrka med 55% , mycket bra jobbat! 

Nästa 24FITFIGHT startar på onsdag anmäl er till 24FITFIGHT

Och för dåliga förlorare som påpekar att man kan "fuska" sig till vinst med att starta med urkassa resultat på första styrketestet så kan jag hälsa att vi ser när någon fuskar och då är man diskvalificerad från första passet och vi finns för folk som vill ÖKA och FÖRBÄTTRA sin hälsa. Vi är måna om våra deltagare med seriösa instruktörer. 

Stort grattis till alla som var med i 24FITFIGHT det var många som hade ökat med minst 30% ...vi är sjukt stolta över er! 
 

Kramar

Tania, Marcus & Christin! 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln