Bener24fit

Vi tar det igen...Tål du kritik?

Det är inte ofta jag är sjuk men igår var en sådan dag feber & frossa jag sov nog i 20h eller rättare sagt jag sov i 20h...vaknade idag vid 11 av att min Frisör & bästa vän Fazli Krasniqi ringer om & om igen...jag skulle varit hos honom för att fixa till sommar nyansen i mitt blonda hår som är hans verk. 
Läs mer om Fazli här

Hoppar ur sängen likt en brödbit ur en brödrost tar med min shake och dricker den på väg till honom i ÖSREGNET, på väg dit hann jag känna efter- är jag frisk idag? Yes!! Man värdesätter verkligen hälsan när man först är sjuk..
 

Jag älskar atmosfären runt Fazli, han tar så väl hand om en och är så proffesionell samtidigt som man blir bortskämd med massor av styling tips och jag blir så fachinerad av alla jobb han gör runt om i världen & lokalt.
Han är en amitös etreprenör- me like! 

Sedan var det att gå ut i monsun regnet som svepte över Borås med håret väl skyddat & vad gör jag en regning dag i Borås , jo jag optimisten går in på Glasögonmäster i Borås och provar nya solglasögon & faller pladask för dessa fina Ray ban. 

Ni kan följa mig på instagram där heter jag "taniamarkarian" kort & gott :-) 

Efter en kopp the på Café Viskan med Christin Santana var det dags för lite jobb , pigg & glad och alla symptom av gårdagens hemska effekter är som bortblåsta. 
Nu bloggar jag en stund och tar min favorit mellanmål för säsongen iskall Herbalife Tomatsoppa som är berikat med protein & smakar som en god Bloody Mary utan sprit :-) ( om man tittar på min bild ovan ser det ut som om det ändå är en hel del sprit i ;-) ) 
 

Önskar Er alla en härlig dag & hoppas Ni reflekterar över citatet i huvudbilden i dagens blogg inlägg, Kritik behöver inte betyda något negativt- du väljer hur du vill se på saker! Va den du är..och var stolt över dig själv. Det finns många kopior men bara ett orginal och det är DU! 

Kärlek <3

Tania

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln