Bener24fit

Skyddsänglar finns inte bara i sagor...

Igår var en underbar dag och jag har blev rörd till tårar av hur vissa personer visar att jag är speciell för dem. Likt skyddsänglar har dom skyddat och vårdat mig..Jag är så tacksam! När någon hjälper dig utan att vinna något på det...det är en vän för livet!  En händelserik dag med många glädje tårar som varit svåra att hålla tillbaka...

Att gråta glädje tårar ger en så mycket energi det liksom rensar en, jag blev så rörd av en person som har hjälpt mig i så många år på alla sätt den kan & jag har alltid uppskattat det.
Men igår efter ett möte hos honom med marcus för lite planering så berättade jag för Marcus hur den personen med hans fru var dom ENDA som vid min mammas grav på hennes begravning höll mig i handen efter att dom beklagade sorgen och sa..."om du behöver hjälp, säg till oss så gör vi allt vi kan" dom orden berörde mig så mycket och jag lade stor värde för jag visste att dom genuint menade det...den livlinan försökte jag spara så länge jag kunde. 

Med facit i hand har han senaste 7 åren räddat mig ur många situationer, hjälpt mig & även läxat upp mig. 

Jag blev så rörd på vägen hem igår att jag grät för att jag vet inte vad jag kan göra för att visa den personen min eviga tacksamhet. Han har hjälpt mig utan att vinna något på det.

Det fantastiska är att jag har många sådanna personer i mitt liv och alla är kopplade till min mamma förutom en som kom in i mitt liv efter henne och om jag tidigare trodde på skyddsänglar i form av sagofigurer i berätelser så nu tror jag verkligen att dom finns på riktigt.
 

Tack, tack tack! 

Kramar 
Tania
 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln