Bener24fit

24FIT FIGHT granskas av Jan Borghardt

Efter en lugn helg i Bunn var det dags för 24FIT FIGHT på söndagskvällen med Christin Santana som instruktör. Då betyder det att man kör järnet. Jag fick besök av min mentor Jan Borghardt som är Eton creativa chef. Han har alltid "tittat" till mig och hjälpt mig utveckla allt jag gör & inom konfektionsbranchen som jag jobbade med innan är han en Gud! 

Han har hört via omvägar om fenomenet Herbalife som jag & mitt team har skapat i Borås och ville se med egna ögon vad vi gör :-) han har kännt mig sedan jag var 7 år och har alltid bollat idér med honom & när jag berättade om Herbalife för ett år sedan så förstog han nog inte hur stort vi skulle göra det. Han var nöjd med det han såg kan jag säga ..alltid skönt att få hans godkännade :) 

Han var inte med på träningen men han såg hur 25 st aktiva deltagare kämpade uppe vid vattentornet med Christin Santana.

Förutom att alla får vara med & träna gratis så är vi några som är med i 24FITFIGHT och dom 3 av oss 1,2 & 3 som har utökat sin styrka mest får dela på en pott som är över 4000kr just nu.
Nästa 24FIT FIGHT tävling startar den 19 juni anmäl Er här

För alla som är med i 24FIT FIGHT ingår en hel iskall återhämtningsshake att inta nere på City Wellness och med härlig musik som pumpar ur högtalarna & iskalla shakes & smoothies ( 2 olika smaker att välja emellan) det är som att vara på en "after work"-out då vi ser till att alla får i sig det viktigaste med träningen för bästa återhämtning och återuppbyggnad av muskulaturen och den shaken ska tas inom 24min efter avslutad träning...

För alla som är med i 24FIT FIGHt får en hel shake ( det ingår i dom 350kr man betalar när man anmäler sig)  för dom nya besökarna får ett smakprov & våra vana Herbalifeare har med sin egna shake..efteråt så stannar vissa och scannar sig för att se deras framsteg med produkterna. Och vi berättar även våra stories om hur vi har mått sedan vi började med produkterna..

Min mentor var nöjd, mycket nöjd och fachinerad om upplägget och hur våra kunder faktiskt får sina resultat iomed att vi erbjuder gratis träning & sammanhållning med pepp & motivation. 

Vi gör det på ett enkelt & roligt sätt & alla är välkomna. 
Nästa pass är på onsdag för er som vill testa, maila oss för mer info på info@citywellness.se

Kramar 

Tania

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln