Bener24fit

Min brudklänning..

I 15 år jobbade jag med bröllopsklänningar , jag designade och älskade det till motivationen försvann och jag lade ner det. Tycker det är spännande att göra nya saker och vända på sitt liv, mitt yrke idag som wellness coach ger mig så mycket mer, hälsa , energi & så hjälper jag människor att må bra. 
 

Men med ett eget bröllop nästa vår & princessbröllopet på tv var jag bänkad för att följa ceremnin. Marcus är traditionsenlig och vill gifta sig inom ett år efter förlovningen som var den 30 april. 

Min sista kolektion som kallades för One & Only var bygd på klänningar som var unika och endast i ett exemplar så här såg dom ut...& mer om den kollektionen & mitt jobb kan ni läsa på min gamla blogg här

Bröllopet är planerat att äga rum med utiskt över medelhavet & jag vet hur min klänning ska se ut men vill ändå ha lite inspirration så då har jag sökt bland designers jag respekterar högt...Libanesiska Elis Saab, Sveriges bästa designer enligt mig Fadi el Khoury & Wera Wang.

Jag vet bara att det kommer vara mycket luftiga och tunna tyger som andas lyx. En enkel regel så använder man exklusiva tyger ska designen på klänningen vara ren & enkel. Så jag har lite att jobba med..

När det gäller Madeleines vackra klänning igår så fanns det vissa detaljer jag var överraskad att hon valde pland annat skärningen vid magen & volangen längst ner men den vackraste klänningen på bröllopet var ändå Kronprinsessan Victorias vackra skapelse.

Önskar er alla en skön söndag om några timmar kör vi 24fit fight i Borås.
Kramar 
Tania

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln