Bener24fit

Polkagrisar & desserter

Idag åkte vi in till Gränna från Bunn för att fira våran kollega Janne som fyller 70 år, medans Leon var inne och köpte blommor var barnen nyfikna på hur man gör polkagrisar. Storögda tittade dom på hur det genomskinliga sockreta behandlades och blev till godis och självklart ville dom ha varsin polkagris på väg ut, dom fick varsin klubba. Men som betraktaren jag är så såg jag dom stora skyltarna och hrde turisterna som sa "Oj så billigt 1 stav för 14 & 8 för 100kr" ja visst låter det billigt men vet du hur många timmar på gymmet du behöver för att bränna dom 8 som kostar dig 100kr? 

Det fick mig direkt att tänka på ett tillfälle när jag träffade en väninna på Avalon en sommar kväll och åt en räksallad då kyparen frågade om vi ville ha en efterrätt och jag sa att jag hoppar över efterrätten, då envisades han med att jag ändå kanske skulle ta en titt..då säger jag.
-Darling, jag kan ta en titt och då vill jag säkert ha en av allt på desert menyn men säg mig kommer du stå och hejja på mig när jag svettas på löpbandet kommande dagar för att förbränna dom kalorierna? 

Han stoppade menyn under armen och gick in... :-) 


 

Klart jag liksom dom flesta älskar desserter och speciellt dom på fina restauranger som är som konstverk, men man måste väga sina prioriteringar vill jag ha en drömkropp? Är det värt att hoppa över några deserter i månaden för den eller inte hoppa över men bara ta en sked eller stoppa suget med en frukt sallad? 
Välj dina tillfällen och njut extra mycket av din dessert då..

Ikväll var det en skön middag på verandan på Bunn som avrundades med lite kubb, jag är ingen tävlingsmänniska men min dotter & Sara är det som var i mitt lag. Härlig sommarkvälls stämning med min & Karins favorit, Tomas Ledin i högtalarna...

Med den vackra utsikten framför oss smaskade vi på frukt & glass och bara njuter av sommar kvällen med en riktig fredagsmys känsla.
 

Soliga kramar från Bunn

Tania

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln