Bener24fit

Ronaldo & Linnéa

Igår släpptes nyheten att Christiano Ronaldo är ännu en världs atlet som äter Herbalife i samband med sin träning läs hela pressreleasen här så var morgonen kantad av det och vi hade möten på City Wellness med våra distributörer för att informera och stärka deras varumärkes relation med Herbalife. Liksom jag har många svårt att förstå vilket fantastiskt och STORT företag vi är delaktiga av.

Tankad med min morgonshake så var det bara att rula igång dagen..

Dagen fortsatte med att fira min väninna Linnéa som tog studenten, jag har kännt henne sedan hon var 5 år och i mina ögon är hon fortafarnde den lilla söta tjejen, fast hon nu är den fina söta studenten och på student skivan fick jag träffa hennes fina familj som också alla varit en del av mig då jag har växt upp med mamma Anki som min mammas goda väninna. Jag är så tacksam för så fina människor i mitt liv.

Mina barn var överlyckliga över jordgubbs tårta buffén, jag också med 3 lipo bond innan kalaset så kunde jag med gott samvete smaka på allt! :-) 

Idag på nationaldagen befinner vi oss i vackra Bunn hos mina svärföräldrar & frukosten blev utomhus i solen. 

Önskarer alla en underbar dag i vackra Sverige som visar sina bästa sidor idag. 
Kramar

Tania

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln