Bener24fit

Drive in bingo

Igår satt jag med pappersarbete hela dagen, jag ringde min syster Michelle för att tjata lite då hon berätar att hon ska på bilbingo på kvällen med Emelie, hon hartidigare berättat hur mycket skratt det för med sig så jag frågade om jag fick följa med. 

Första skrattet kom när hon frågade om vi kunde mötas itanför BR leksaksbutiken för hon skulle köpa en Tuta så dom hinner tuta bingo för om man ska hinna starta Bilen så kanske man missar det...:-) 

 

Så med tutan i handen körde Emelie oss ut mot Töllsjö, där dom har en Drive In bingo varje tisdag 18.45 på en stor fotbollsplan..
Vi köpte våra brickor och gick tillbaka till bilen för att göra oss redo, dessa två var vanabingo spelare med olika färger på dutt pennor och klämmor att fästa brickorna med så jag var i sällskap med två bingo proffs..

På väg till Töllsjö berättade Michelle & Emelie om en liten föreläsning dom hade av en coach på jobbet om personlig utveckling & tekniken hur man får endorfin kick genom vissa ord och rörelser med armarna. Gudarna ska veta att vi satt i bilen och gjorde dom ljuden & rörelserna medans nummerutroparen hördes i högtalarna, dom andra bilarna måste trott vi var tre CP skadade tjejer som hade rymmt ifrån våra sjuksköterskor så som vi gjorde dom rörelserna :-) 
och så som vi skratatde åt oss själva..

Efter sjunde brickan utan vinst började vi köra olika sätt att vinna och få våra nummer ett var att när nr utroparen sa tex 15 så uprepade jag 15 på svenska i bilen, Michelle upprepa det på arabiska & Emelie på engelska...det gjorde att vi kom väldigt nära men ändå utan vinst. 
Sista 2 brickorna då gjorde vi om nummer sermonin på tre språk men lade till våra endorfin ljud & rörelser...kan säga så att magmuskulaturen & käk musklerna fick sig en ordentlig omgång av all skratt.

 

Utan någon vinst körde vi hem vid 22 tiden, men jag hade så roligt så tack så mycket tjejer för en rolig & annorlunda kväll! 

Chee chee chee :-) tror detbara är Ni två som förstår det utrycket ! 
Kramar 

Tania

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln