Bener24fit

Den dyrbaraste kronan du kan bära

"Hälsa är den dyrbaraste kronan en person kan bära och som enbart dom sjuka kan se" 
Det är ett citat som jag hörde när jag lyssnade på ett av Robin Sharmas podcast förra veckan. 
Det stämmer och jag har inte hört det sägas på ett bättre sätt, man vet bara hur värdefullt hälsan är när den sviker, om du tycker det är "dyrt" att vara hälsosam då har du aldrig varit sjuk. 

Jag investerar mycket pengar & tid på min & mina käras hälsa, och jag har många runt mig som gör detsamma. Jag har föräldrar som ber mig coacha deras barn för att dom ska få in en hälsosam livstil, få in vanan att äta nyttigt, tänka rätt & röra på sig. 
 

Nu när solen skiner och väcker en vare sig man vill eller inte så tar jag & marcus alltid en power walk på morgonen först en Herbalife F1 shake sen  med varsin ljudbok & kör en "hour of power" under en rask promenad bara andas in den vackra miljön runt oss och går 5-8km varje morgon. Det ger oss en bra start på morgonen. När vi kommer hem tar vi en H24 rebuild strenght ( för er som tycker det låter som kinesiska och vill veta vad det är för protein vi äter maila mig gärna med frågor :-) 
 

Mitt jobb är givande då jag får möjligheten att hjälpa andra på många olika plan & jag känner mig som en smed som smider den där vackra dyrbara tiaran/kronan som dom kommer bära resten av livet om dom lär sig putsa den , ta hand om den & främst var rädda om den. 
Följ mig gärna på instagram där heter jag "taniamarkarian" så får ni följa min vardag som hälso coach och få lite inspiration hur ni kan göra era dagar mer hälsosamma. 

Endast du bestämmer om du ska bära den mest dyrabara kronan på ditt huvud eller vara den som avundas dom som bär den när det är för sent? Jag & mitt team kan hjälpa dig så hör bara av dig , i sommar värmen äter jag och min familj ur den här godis skålen..detta är "natur" godis med näring. 

 

Önskar er alla en underbar måndag/ Tania

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln