Bener24fit

Inget helar som olivolja..

Det enda jag inte har olivolja på eller i är i min Herbalife shake annars så har jag det på ALLT! Jag har det i min kropp på min kropp & hår! 
Om jag skulle till Robinson ön så skulle jag ta med mig olivolja, ringla lite god olivolja på vad som helst och det smakar gott! :-) 

Hemma när jag växte upp så sa min mamma att olivolja är det som smörjer hela kroppen innifrån & ut och vill man ha en god maträtt extra god..ha i extra mycket & extra bra olivolja, och en klassiker som vi alltid hade hemma i stora dunkar av plåt var FONTANAS olivolja..

Mina barn har aldrig smör på brödet de har antingen olivolja på eller så doppar dom det i olivolja..

Specielt över vår libanesiska sallad Tabouli tror jag minst en halvliter gick åt...

Så jag vet när en olivolja smakar som den ska & det gör Fontanas och eftersom något man växt upp med och känner igen smaken så blir man ju nyfiken på resten av deras breda sortiment på medelhavsmat så som haloumi & feta , oliver osv...åhhh I love them ! Så till grillningen har jag som uppgift att göra salladen, lite grönt och lite smulad feta ost och oliver som tilltugg..Voila! En festmåltid för gudar!
 

Så mina vänner från en katastrof kock som bara kan laga sallader & Shakes så kommer dom bästa tipsen för en lyckad grill afton! 
Olivolja, Fetaost & Oliver...från Grekland där ALLT har sitt ursprung! 

Keep it simple!  Opa!

Tania ;-) 

Fontanas stora utbud av olja, feta, oliver & goda jucier finns i alla välsorterade matbutiker i Borås

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln