Bener24fit

Programera om din hjärna med rätt verktyg

Vi påminns ständigt om när datorn eller mobilens programvara behöver uppdateras och det gör vi direkt så att våra "verktyg" för enn smidig vardag eller arbetsdag ska funka tipp topp, men när uppdaterade du din hjärna? 

Hur vi tänker & ser på saker är ALLT i vår vardag, därför behöver vi påminna oss själva att hela tiden tänka positivt och det mina vänner är bland det svåraste som finns. Så jag klandrar er inte utan vill hjälpa er med små enkla knep. 
På City Wellness lounge avdelning så har vi många Personlig utvecklings böcker istället för "Se & Hör" eller andra skvaller tidningar. Hela våra "spirit" är att lyfta upp dig inifrån & ut så idag tog jag ner en bok till med roliga rader som får en att le. För med ett leende kan man inte tänka positivt..

Jag gillar den "Beauty is only skin deep but ugly goes all the way thru" :-) stämmer ju bra ! 

Dagen började med en Power Walk med fästmannen Marcus något vi kommer göra varje morgon i kombination med styrketräningen på Onyx på eftermiddagen. 

Eftger det var det en shake och lite ärenden på stan där jag träffade Yas, Mia & Jan på Café Viskan och tog en fika..detta är vad mina vänner äter när dom fikar med mig ha ha ha :-) 

Det gillar jag med Cafe Viskan i Borås att dom har ett berg av frukter att välja mellan & goda smoothies samt City Wellness goda sallad ett proteinrik & näringsrikt lunch alternativ. 

 

Nu blir det lite jobb och snart en visit på onyx för att träna mage & rygg! :-)
Ha en underbar dag i solen kära vänner! Kram / Tania

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln