Bener24fit

City Wellness på väggen

Idag vr det en sådan dag som vi skulle få gjort saker som vi normalt inte hinner med så vi hade förmiddagen fri och skulle bland annat sätta upp våra skyltar på väggen.

Jag kan säga så mycket som att det är TUR att jag och marcus inte har planer att renovera ett hus eller så det tog oss 4 timmar att komma överens om hur & var dom bokstäverna skulle sitta, vi nästan slet av varandra håret då vi inte riktigt kom överens, då han fick den fantastiska idén att vi skulle sätta oss i solen och svara på lite mail tills vi lugnade ner oss...

Vi flyttade nästan hela våran lounge utanför centret och det var super mysigt..

Sen gick vi in & möblerade om & storstädade , man ska alltid ta en paus när tålamodet börjar svika. :-) 

Min lilla dotter Micaella dök upp för att följa med mig för att se vackra Linnea uppklädd i balklänning för sin studenbal, hon var överlycklig över att få träffa så många princessor, så hon skuttade likt Nalle Puhs vän Tiger..

Enda sättet för henne att sitta still var på mina axlar och så hon såg över folkhavet av stolta föräldrar, släkt & vänner till baldeltagarna.

Linnea var lätt balens drottning & inte ett öga var torrt när jag fick se lillan i sin vackra klänning. Jag har kännt Linnea sedan hon var några år så att se henne i balklänning fick mig att känna mig smått..."vuxen"

Hemma planerade vi en grillkväll då min lilla Micaella var sugen på grillad kyckling & grönsaker. 

Önskar Er alla en fin afton/ Kramar Tania

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln