Bener24fit

Vad är en livsstilsförändring?

Senaste dagarna har varit fyllda med jobb på City Wellness med wellness analyser på Boråsare, då vårt mål är att få Borås att bli Sveriges hälsosammaste stad så delar vi ut gratis wellness analyser där vi informerar hur man kan förbättra sin hälsa med att förändra sin kost osv...

 

Det roliga med att förändra en livsstil är att man börjar med ett steg i taget och plötsligt som idag så märker man att man har förändrat sitt liv helt och hållet, allt från nöje, kläder, mat och tänk...

Här är några exempel...
Innan letade jag alltid efter dom trendigaste party skorna...

men nu så letar jag och dreglar över nästa par träningsskor..
Innan "investerade"( läs slösade) jag pengar i dyra väskor & kläder
nu så investerar jag i min kropp
Tidigare fick jag tips av vänner var man kunde köpa senste trendiga byxorna, sminket, accesoarerna
Mina "Nya" vänner tipsar mig vart jag kan hitta kvarg billigt :-) för det konsumerar jag mycket av ska gudarna veta..
Tidigare så fick jag sms om jag vill ut & ta ett glas Rosé ( läs en bar runda genom göteborgs alla lyxiga barer från kl 15-03) i solen..
Nu får jag frågan om jag vill ta en Power walk eller ett träningspass...

Innan så skulle man hävda sig om vem som var populärast, trendigast & i "skriket"

numera blir man uppskattad för att man hjälper andra & samtidigt motiverar till en gladare, hälsosammare, sundare livstil.
att dagligen få sådanna här sms av kunder & vänner...det är guld värt!

Men främst av allt är jag så glad att jag är en bra förebild i form av livsstil, kost & energi för mina barn som ser upp till mig...

Nästa gång du tänker "-Vadå ska jag byta livsstil helt och hållet?!" Det tar tid...och det kommer självmant! Självklart kan jag gå ut & festa, slänga i mig skräpmat osv om jag vill...men min kropp vill inte det längre. Jag har aldrig varit gladare, piggare & sett bättre ut än sen jag började äta rent...

Vill du ha hjälp att börja...kontakta mig för en gratis wellness anlys så ska jag berätta för dig vart du ska börja göra små små förändringar. 

 

Kramar från mig 

Tania
info@citywellness.se

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln