Bener24fit

Vågar du drömma?

Vågar du drömma? Tänker du att jag vill det huset, bilen, kläderna, livet? Du kanske vill hjälpa barnhem, fattiga, bygga skolor åt barn...what ever din dröm är, tänker du ibland "tänk om..." ? 

Jag gör det hela tiden, och jag skriver upp mina drömmar och nu har jag lärt mig göra ett kollage eller en drömtavla på det jag vill ha och nu har jag verkligen tagit i för sist jag drömde så "vågade" jag inte så mycket och fick faktiskt exakt det jag "drömde" om..

Min mamma var en som uppmuntrade mig att drömma och hon berättade alltid en rolig historia som verkligen fick en att tänka till och "jobba" för sina drömmar. 

"Det var en man som alltid bad till Gud om att han skulle vinna på lotto, dag in & dag ut bad han -Snälla snälla Gud låt mig vinna på lotto. -Snälla snälla Gud låt mig vinna på lotto. -Snälla snälla Gud låt mig vinna på lotto. om & om igen. 
En dag så sa ärke ängeln till Gud, -Snälla du denne Mr X har bett varje dag i 35år om att vinna på Lotto, kan du inte snäääääla få honom att vinna. 
Gud svarar snabbt & smått irriterad - Kan han bara gå och köpa en lottorad så jag kan se till att han vinner!!! 

Om du skulle få möjligheten att önska dig vad du vill just nu du har 2 minuter på dig att nämna 3 saker, vad skulle det vara då? 

Inte många kommer på det dom drömmer om direkt , du måste kunna se det, visualisera det , blunda och känna det. Därför rekomenderar jag att du gör en drömtavla med bilder specifika drömmar. 

Jag vet hur jag skulle inreda mitt drömhus vid lake Como i italien, hur min trädgård kommer dofta hur mitt kök kommer se ut, hur mitt kylskåp kommer se ut inuti. Hur mycket klänningarna jag drömmer om kostar...och vart jag kan köpa dom.

Vill du köpa en sådan fin klänning från HERVÉ LÉGER så kan du titta här

Vilken kropp jag vill ha , vilka relationer jag vill ha & hur jag ska kunna hjälpa andra att nå sina drömmar. Det jag gillar med Herbalife är att varje produkt man köper så går en viss summa till Casa Herbalife..min dröm är att kunna besöka sådana barnhem med mina barn och visa dom att vi ( jag & dom) hjälper andra..

 ...att vi har en uppgift på denna jord att hjälpa andra & föräldralösa barn är så hjälplösa. Jag vill hjälpa dom det är en av mina största drömmar...husen, kläderna, bilarna allt är en bonus. Men att ha hälsan & att hjälpa andra det är en dröm jag redan har uppfyllt och som varenda en av mina kunder & distributörer indirekt bidrar till..titta på den här videon & Tack för att du hjälper mig att hjälpa dom! 

Att jobba som wellness coach med ungefär 100 distributörer som betyder att man ALLTID måste vara tillgänglig, jobba från tidigt till sent & samtidigt vara mamma & pigg, glad och träna & vara en inspirration...tro mig det kräver mycket energi men mina drömmar som jag har som mål gör att jag tar det extra samtalet, mötet, passet, sagostunden och bjuder på det extra leendet som jag vet håller min positiva anda högt och eran energi och motivation att INGET ÄR OMÖJLIGT! Bara man gör det på ett roligt sätt :-) 

 

Önskar Er alla en trevlig kväll
Kramar

Tania

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln