Bener24fit

Regler för Morsdag firande

Det sägs att änglar är osynliga men ändå ser jag min mamma varje dag, som den ängel hon är för oss så gick hon bort för tidigt för ca 7 år sedan och hon tyckte mors dag var för kommersiellt, för varje dag borde vara en mors dag då man ska hedra sin mamma den viktigaste personen i ens liv & som hon brukade säga " Ingen kommer älska dig mer än din mamma!" .

Men hon sa också att mamman är inte den som "föder" barnet utan den som vägleder och finns där för ens barn. 

När hon gick bort kom jag nära en mycket speciell person som verkligen behandlar mig som sin egen dotter, stöttar mig, skyddar mig ger mig trygghet & ibland skäll. 
Hon har senaste åren stöttat mig & mina barn likt den finaste mormorn dom kan ha..vill därför idag säga glad mors dag till Anita Johansson, min "morsa" som hon kallar sig för "mamma" är i himmelen.

En annan kvinna jag vll hylla idag som även fyller år idag är Karin Benér min svärmor, som alltid gör mig glad, ger mig & mina barn trygghet och massssssor av kärlek, idag vill jag gratulera dig på mors dag.
 

Såg den här lilla regel bladet om hur man ska fira mor i dag...undrar hur många som har följt den till punkt & pricka? Inte mina barn iallafall...men så fort dom kan läsa ska jag lära dom den utantill.
 

Önskar er alla en trevlig söndag
Kramar

Tania

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln