Bener24fit

Min tjugofjortonde födelsedag...

Igår fyllde jag 34 år eller som mina barn räknar Tjugo fjorton år det låter yngre så det tar vi...på min tjugofjortonde födelsedag blev jag väckt med frukost på sängen, som innehöll det Yoghurt berikad med Herbalife F1 Jordgubb, blåbär och en salig bländning av frön & Gojibär med en Herbalife Ört te till skillnaden idag från andra dagar var skönsången från barnen & värmeljuset jag fick blåsa ut & önska mig något. 
Det är alltid mysigt med nyvakna barn i sängen då dom uttrycker sig så roligt..
Isaac-Mamma hur mycket fyller du nu? 
Jag-34.
Isaac- Är det mycket? 
Micaella- Det är lagom! 

Dagens första rå om mig själv date var med min bäste vän Fazli Krasniqi för att klippa & styla om mitt hår lite så jag tog med den födelsedagsfika jag tyckte skulle passa oss bäst då han är i tränings mode just nu..
 

Vi hade bestämt kl 10 men han blev försenad så jag väntade i trapphuset till 10.40 ochade en sånhär lyxig orgon fika med mig själv i trapphuset :-) ha ha ha...
Men den som väntar länge belönas alltid jag blev super nöjd med min nya frisyr..lite kortare lite mer "chic" jag är ju tjugofjorton år och när jag tränar som jag gör så blir det långa håret lite i vägen och mer barbie...vilket jag inte äör något man accocierar till när man träffar mig:)
före & efter
Sen blev det en lyxig lunch med dom närmaste & jag blev så överraskad när Marcus kom med stora röda rosor...älskar han så mycket!
Efter maten med min syster , Fazli , Marcus & Dulce blev det lite kaffe vid viskan på sten trappan & mycket skratt som bjöds av Fazli då han reser kors & tvärs över hela världen och senast var det Eurovision som han var och stylade på i en vecka så hade vi lite catch up tid

Ibland är det enkla det bästa, eftersom det var min dag idag så hade jag bestämt mig för at bara vara med vänner & familj och chilla, men min distributör Yas hade en arabisktalande kund som bara kunde komma den 23 maj kl 15.30 och arbetsskadad och hjälposam som jag är så skulle jag hjälpa henne med en wellness analys på arabiska så jag fick ta mig till centret för att hjälpa hene...när jag väntar inne och tittar ut på hur soligt det är och en fika med mina vänner hade jag föredragit än att sitta inne och jobba på min dag så hör jag ett gäng glada distributörer traska in och söverraska mig med bubbel & paj...vi tar oss ut till orangeriet vi har på innergården och firar tillsammans.

Jag blev såååå glad, så rörd & lycklig av att ha såååå fina människor runt mig...jag är tacksam!
Tack så jätte mycket ALLA Ni som förgyllde min födelsedag med all uppvaktning & så mycket kärlek!

Ett stort tack till min livskamrat & bästa vän Marcus Benér för den finaste födelsedagspresenten en kvinna kan få som jag fick för några dagar sedan, en liten hemlis som jag säkert berättar om i ett annat blogg inlägg framöver..Tack alla för alla gratulationer på facebook & sms...Ni är underbara!

 

Kramar

 Tania

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln