Bener24fit

The Magic

Jag läser just nu en bok som heter "The Magic" av Rhonda Byrne samma kvinna som har skrivit The Secret & The Power som jag läser flitigt om & om igen. 

 

The Magic är konsten att vara tacksam. det ord som förändrar hela din tillvaro är "Tack!"

 

Den går ut på att under 28 dagar lära sig vara mer tacksam..och det mina vänner får en attreflektera en hel del...

 

Just den här fick mig att tänka till ordentligt över den optimistiska synvinkeln...som är så viktig!

Dag 3 eller 4 så skulle man välja 3 personer som man verkligen är tacksam för att dom finns i ens liv och ta fram bilder på dem och sätta upp dom där man ser dom flera gånger per dag och varje gång man ser bilden ska man känna & säga tack för att dom finns i ens liv. Och hur dom förgyller ens liv...det kan vända vilken dålig dag som helst till något positivt för vad som än går fel..så finns ju dom här tre personerna som varje dag får dig att le :) 

 

 

Lycka är inte hur mycket pengar man har eller hur många märkesväskor, kläder & andra materiella ting..om du inte är glad i dig själv finns det INGET i hela världen som kommer göra dig glad. 

 

 

Gör som mig, läs eller lyssna på böcker för att investera i dig själv, för skillnaden på dig idag & om 5 år är dom böcker du läst & personerna du umgås med. Det är två saker som inspirrerar dig till det bättre..

 

När jag gymmar lyssnar jag alltid på en ljudbok & ingen skönlitteratur la la la utan personlig utveckling allt från Robin Sharma, Og Mandino, Anthony Robins, Jim Rohn mfl...finns massor på itunes att köpa.

 

Investera i dig själv...din hjärna & din kropp är det enda ingen kan ta ifrån dig & den "box" du kommer leva i heeeeela ditt liv så möblera den väl..

Kramar / Tania

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln