Bener24fit

Övning ger färdighet

Jag ska fatta mig kort idag för dom enda musklerna på min kropp som inte värker är just fingrarna eller så har dom inte hunnit bli möra än...

 

Helgen har varit full med Inlines störtlopp, varvat med sol men avslutades idag med 24FIT FIGHT i regn. 

 

Det sägs att den svenska sommaren är den bästa dagen på hela året & igår hade vi den på besök, då var det att njuta av solen mellan wellness analyserna på centret.

 

 

 

Jag rekomenderar er att istället för att ta en drink i solen så gör som mig och mixa shaken i is..det blir en nyttig uppfriskande smoothie. Min igår bestog av Frysta blåbär, is, kvarg & Herbalife F1 Vanilj...Loooove it!
Morgonen idag började med en power walk som jag älskar och då lyssnar jag alltid på en ljudbok..lugnanade & inspirrerande då man alltid lär sig något. Om det är ett råd jag vill ge dig mer än att äta RÄTT & röra på dig , så är det att läsa bra "Personlig utvecklings" böcker..
Rich menas inte alltid i hur mycket pengar du har utan hur "rikt" ditt sinne är. Jobba mer på dig själv än vad du gör på ditt jobb och ge näring till både kropp & hjärna. Mitt andra pass idag var lite inlines, jag börjar klara sträckor på 2-300m i sträck innan mjölksyran svider i smalbenen. Det hänger nog fortfarande på min dåliga teknik, som stackrn Marcus snart sliter av sig håret för att jag inte förstår hur jag ska göra...men en förbättring från 1 meter till 300 på 3 dagar tycker jag är ok :)
Eftermiddagen bidrog med regn men 24FIT CLUB Xcamp med Christin Santana var inomhus men man svettades osm en gris, man får skylla på musklerna man har byggt upp senaste veckorna ( fler muskler bränner mer fett) & därefter så var det ett 24FIT FIGHT pass vid vattentornet i ösregnet..så idag fick jag i mig totalt 4st H24 före shakes & 4 st h24 "Efter" shakes dom kallas även för H24 Formula 1 Sport & H24 rebuild STRENGHT, så 4 pass i dag äår inte illa & hur jag klarar det ? Its all thanks to HERBALIFE baby...

Vill du veta mer om 24FITFIGHT så läs mer här

Nu ska jag sova gott! Kramar Tania

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln