Bener24fit

Uppdrag : Lära mig Inlines

Marcus, Fazli & Mikael är några av mina närmaste vänner och det dom har gemensamt utöver att jag avgudar dom är att dom åker inlines. Så för att få mer tid med dom så fick jag den geniala ideén att lära mig åka inlines. 

 

Vilket också är en fantastiskt bra träningsform...för ALLA muskler från magen & ner. Då menar jag alla även dom små musklerna runt tårna känns idag. 

 

Marcus fick (den omöjliga) uppgiften att lära mig...då jag blir ARG när jag känner mig trög så kan ni snabbt räkna ut att under gårdagens pass på 2h att bara lära mig hålla balansen så var jag konstant ARG!

Idag skulle vi ut och träna på mina "skär" dvs inte sparka mig fram utan "swicha" fram...

Marcus fick demostrera MÅÅÅÅÅNGA gånger...
Jag gjorde felet att jag spände ben, vader & tår så jag fick vila lite...
Dagens övningar gjorde att jag började "gilla" att åka störtlopp :-) ha ha ha men jag vurpade inte en enda gång till skilnad från gårdagen. Ni ska veta att bambi på hal is är ett proffs jämfört med mig & såååå glad jag var när jag klarade "skära" några steg rätt...som ni ser på videon nedan.
Väl tillbaka till bilen så var vätskan välbehövlig & lyckan stor att jag lärt mig ett steg till..det blir mer åkning ikväll och imorgon...steg 2-3-4.....

önskar alla en bra dag i solen.

Kram

Tania

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln