Bener24fit

Allt är guld som glimmar.

Nu när det är student & bal tider så är det nästan omöjligt att få en tid för att få sina naglarfixade, jag fick därför gå med "bara" naglar i ca 10 dagar, det var bra så mina naglar fick vila lite. 

 

Dagen började i den nyöppnade nagelsalongen CRUSH på lilla brogatan 38 i Borås. Där jobbar 5 duktiga nagel teknologer som är nyexaminerade med den nya teknolologin som jag fick erfara idag. WOW säger jag bara! Det var säkert sju olika tunna lager var geler som fick bygga upp mina naglar...man märker att Amalia Almvik som äger CRUSH , verkligen har ett crush för naglar...:-) 

Jag fick välja bland hur många vackra nyanser som helst av glitter & valde en ljus guldig nyans..
det är verkligen ett "pilligt" hantverk som kräver mycket kärlek till yrket & det har Amalia med råge.
Amalia älskar skönhet & hälsa som en oberoende Herbalife distributör i City Wellness team så strålar hon av hälsan & är en produkt av produkten & har hjälpt och hjälper många att nå toppen av sin hälsa.
Det blev lite lunch på stan & med dom skimrande naglarna så fick jag många frågor om vem som hade gjort dom så ett blogg inlägg om detta var ett måste :-)
Magda & Sandy bjöd på många skrattöver en lunch på Cafe Viskan i Borås där solen lyste som vanligt vilket gjorde att jag blev sugen på att ta en timmes paus sitta på min bakgård med en Iskall Herbalife Örtthe av smaken Persika & sola en stund.
Nu är jag åter på City Wellness med kvällen fullbokad med Weight Loss Challenge idag kör vi pass nr 6! Laddar med lite bli - pigg dricka...Lift off! Men en C-vitamin boost!
Kramar / Tania

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln