Bener24fit

Mission: Baka Herbalife protein muffins

Christin Santana & Embla Santana, Ni skulle dra av Er håret om Ni såg mig i köket när jag försökte på egen hand baka Herbalife protein muffins, först så ska en som aldrig använder elektroniska köksredskap börja med att vispa ägg & proteinpulver med en elvisp...hela KÖKET & mig inklusive blev täckta av porös gegga!

 

Inga problem en ny test med en handvisp och den gick sönder mitt i tu! Och dom j-la muffins formarna varför gör dom inte dem tjockare allt jag hade fyllt i dom rann ut på plåten! Göra om igen men med 5formar till varje muffins! De ser nästan ut som muffins,,,NÄSTAN!

Notera att jag har fotat dom som ser "bäst" ut...

Köket har fått sig en ordentlig omgång, mest skulle jag velat bjuda på Marcus ansikts uttryck när han kom hem från gymmet och in i köket. 

 

-Hur lyckas du älskling med detta kaos när du är i köket? 

 

Ha ha jag vet inte...det fattas väl någon typ av laga-mat-baka-what so ever - i köket kromosom hos mig :-) 

 

 

Marcus skrev på facebook : Hur kan man få något som ser fast ut i formen men när man äter så känns det som man dricker? 

 

Då menar han mina sk Blåbärs muffins som tydligen togs ut liiiite för tidigt ur ugnen...men jjag ville ju inte bränna dom som oftast händer när jag använder ugnen. :-) 

 

Hur kan något så lätt - gå så fel? Tack och lov har Christin Santana samma kurs på Söndag igen kl 13.45, så ska vi göra om det igen så kanske jag lär mig :-) 

 

 

Ack den som ger sig, jag ska prova om & om igen ..Tack o lov för Rut avdraget på städning så blir det inte så dyrt att sanera köket varje gång :-) Kramar / Tania

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln