Bener24fit

Herbalife matlagningskurs & 24FITFIGHT Premiär...

Igår , Söndag vaknade jag pigg & glad att min feber och halsvärken var borta har jag Herbalifes Rose-Ox att tacka för som jag nästan missbrukade i lördags. Ville för allt i världen inte missa Christin Santanas matlagningskurs med Herbalifeprodukter som bas. Eftersom Herbalifes protein är värmetåligt så kan man laga mat med det. 

Embla Santana som också jobbar som wellnesscoach i City Welnness team är våran "Leila bakar" hon är grym på dessert recept som är nyttiga.
Istället för socker & mjöl andvänder Embla det söta från naturen och i små mängder & Herbalife protein i hennes sötsaker. Man ser ju på Embla att hon är vad hon äter. Hälsan själv..
Det blev (Pizza) matmuffins & Hallonmuffins..
Vi lagade även wraps & bröd som man kan fylla med hemgjord mjukost med örter i & frächa grönsaker
sen blev det fika time vi satt & pratade i två timmar. :-)

Tyvärr får jag inte dela med mig av recepten då Christin kör dessa kurser en gång i månaden. Jag rekomenderar Er starkt att vara med på en av hennes kurser dom kostar 425kr & du får med dig mycket mat hem :-) kontakta Christin på christinsantana@hotmail.se

 

Efter matlagningskursen, MÄTTA och fulla av energi var det dags för Christins 24FITCLUB pass Dance & Core, om du gillar härlig stämning & svett så måste Ni testa det här passet. 

Christin förklarar innan varje pass hur viktig kosten är om man vill ha resultat..hon rekomenderar alltid en proteinrik shake innan & direkt efter.
Det är högt tempo och vi har jätte kul på passen & efter passet var det en Herbalife 24 rebuild STRENGHT som halkade ner i magen inför 24FITFIGHT vid vattentornet..
Trots vårregnet så var vi runt 12 stycken som var taggade på att köra 24FITFIGHT med en chans att ta hem en pott med pengar efter 10 pass. Vi började med en fystest och sedan körde vi Tabata liknande högintensiv träning. med 5 stationer.
En av stationerna var utfall...
Armhävningar
Burpees :-) jag hatar burpeesarna
det var ett roligt sätt att få en nära döden upplevelse på :-) med en stenhård Christin som peppade..
Efter passet gick vi alla ner till City Wellness lokaler för att få i oss en härlig iskall efter tränings Herbalife shake.
med en härlig stämning & mingel & scanningar och genomgång så var det ett lyckat start..vi har några som börjar på onsdag så för den som är intresserad så är Ni välkomna att anmäla er på länken
Med en mör kropp men humöret på topp önskar jag er alla en fantastisk dag! Kramar / Tania

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln