Bener24fit

Så fel men ändå rätt

Jag har två yngre systrar som heter Michelle & Diana, till skillnad från mig så är dom två fantastiska kvinnor i köket, de kan laga underbart god mat & baka. Diana vår yngsta syster har alltid haft turen med allt, hon kan äta vad hon vill utan att gå upp en gram! Hon fick nyligen sin andra son och 2 dagar senare kom hon i sina smal jeans...

Jag brukade säga till Diana under hela våran uppväxt att hon äter och jag går upp i vikt. 

 

Efter graviditeten ville Diana börja med att äta Herbalife för att berika sin kost med näring då hon förlorade mycket blod under sin andra förlossning & som nybliven mamma hinner man knappt sätta sig vid bordet & äta så Herbalife shakes var räddningen.

Vid dopet av hennes äldsta son i somras så såg vi hur mycket hon hade bakat inför dop festen & hon ÄLSKAR att mixa med recept & hitta på nya egna..

Jag fick idéen att be Diana mixa ihop några goda Herbalife recept på shakes och annat då hon är så duktig på det. Resultatet fick mig att nästan ramla va stolen när jag fick smset...

Så om du vill ha en dessert shake som är kaloririk och näringsrik och du vill chocka din kropp så har Diana blandat så här :

 

2 Iskall mjölk

2 msk Herbalife vanilj Formula 1

1msk Herbalife PPP F3 

 

Häll över det i ett glass med chokladsås i botten & 2 skopor vaniljglass 

 

Vill du få en liten hjärt infark light toppa det med vispgrädde...

 

 Idag är det en matlagningskurs med Christin Santana med Herbalife bröd...missa inte inlägget ikväll med allt om kursen & 24fitfight! 

 

Vill du vara med så börjar vi första passet ikväll kl 18..Anmäl dig här

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln