Bener24fit

Hälsosam är dyrt...

Om du tycker det är dyrt att vara hälsosam- då har du aldrig varit sjuk.

 

Varje dag vaknar vi och tar för givet att hälsan ska vara på topp, vi gnäller på att ..Åhhh jag är inte tillräckligt smal Åhhh jag är inte tillräckligt rik..åhh jag har inte dom fina dyra byxorna..åhh vad mycket trafik det är på vägarna idag.

 

Men har du stannat upp och räknat vad din hälsa är värd? Att du är frisk? 

 

Jag fick hem min dotter lite hängig i onsdags och på natten blev hpn sjuk, det var 2 sömnlösa nätter och mycket mys i min famn vilket ledde till att jag blev sjuk i går & imorse vaknade jag förkyld och risig. Då tänlkte jag på att det är bra att ibland bli sjuk för då sätter man värde på sin hälsa. Jag är en obotlig optimist som ständigt ser det positiva i allt. :-) 

 

 

Nu ska jag kurrera mig för jag har inte "råd" att vara sjuk och missa dagar ut mitt händelse rika liv...

 

Önskar er alla en fin lördag.

 

Kärlek & Kramar 

Tania

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln