Bener24fit

Citywellness + Nextfit.se = Sant!

Det sägs att vill man flyga som en örn så ska man inte omge sig med ankor, därför inleder vi nu ett samarbete då vi båda känner att vi "kompleterar" varandra perfekt, då City wellness & Next Fit vill sammarbeta för att erbjuda kunden som vill liiiite mer möjligheten att få en AVANCERAD coachning mot sina mål. 

NextFit's koncept går ut på att man registrerar sig till deras challenge som startar varje måndag och man får detta..

 

*Personligt program för kost och träning
*Daglig uppföljning
*Sex veckors kom-i-form
*kostnad 2000 kr

Mer info hittar Ni här på www.nextfit.se

 

Nextfit drivs av Tony Holm en mycket känd träningsprofil i bla Borås, med mycket kunskap om hur viktig kost & träning är i sammarbete för en lyckad viktnedgång och rekomenderar Herbalife till sina kunder som inte hinner laga maten, reser & är i farten men som måste få i sig en närings & proteinrik kost. 

Så Ni som redan är medlemmar i NextFit kan kontakta Tony Holm för mer info om Herbalifes produkter via tony.holm@nextfit.se så berättar han mer om den produkt som har över 100 miljoner dokumenterade nöjda kunder och världseliten inom sport med bla Leo Messi i spetsen äter det.

Så gör som proffsen och med proffset Tony Holm och besök hans sida för mer info om Nextfits tjänster för en hälsosammare version av dig! 

 

 

Kramar 

Tania

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln