Bener24fit

När jag får ett flipp..

Jag vet inte vad det är för "fel" på mig men altid när jag är på IKEA så får jag ett "flipp" jag flippar ur helt enkelt och blir fnittrig & vill få andra att skratat och bjuder på mig själv. Det är bara på 2 ställen jag kan bli sådan det är IKEA & Forever 21 i USA :-) det sistnämda som är en kedja i USA som har alla möjliga stilar på kläder och då brukar jag prova galet matchade outfits och spegla mig bland andra kunder och älskar att se hur dom reagerar på min ordagrant GALNA stil och min syster Michelle som brukar vara med skrattar oftast så att hon får ont i magmusklerna. :-) 

Hittar jag roliga glasögon gillar jag att chocka bordsgästerna brevid när jag ska läsa menyn bland annat :)

Idag när vi var på IKEA så skulle Daniel bara beställa ett kök och ett besök som skulle ta 30min varade i över 2 timmar, ja då var jag lagom rastlös och provtestade deras ute möbler.

 

Den här solstolen var placerad under en stark lampa och det kändes som en riktig svensk sommar dag då solen bara lyser som en lampa..ingen värme. Bara ljus.
Hängmattan fick också tummen upp & solsängen fick minnena från Grekland att göra sig påminda.

Sist vi var på IKEA i mars var det samma sak, då fick jag också ett flipp men en lightare version...

och självklart många skratt anfall..

Men dagen började faktisk lagom kontrollerad då jag igår skickade ett sms till min syster Michelle att vi idag skulle ut och tillsammans plantera om på kyrkogården hos våran mamma.Men först så var det lite mellanmål hemma hos mig, lite kvarg med bär & Herbalifes Ört te :-) 

Då jag alltid ska ha allt hemma & älskar att blanda i Herbalifes Formula 1 i kvargen så ser det ut såhär när vi är och handlar för någon veckas mellanmåls förbrukning.
Tankade med protein, näring & energi så var det dags att köpa växterna.
Sen så planterade hon & jag hejjade på :-)
Min lilla syster har fina gröna händer & sen var det dags för libanesisk lunch med pappa...åhhhh vad jag älskar den maten <3
Nu hemkommen från IKEA och några Herbalife leveranser senare ( vi pssar på att besöka våra kunder som bor utmed vägen till & från göteborg) så är det dags för mellanmål nr 3 idag och tar det lite lungt.
Önskar Er alla en skön lördags afton, Kramar / Tania

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln