Bener24fit

Jag är så rörd...

Senaste dagarna har jag svävat i ett rosa moln av mycket kärlek & känslor, jag & Marcus har senaste dagarna fått såååå mycket uppmärksamhet & lyckoönskningar från alla håll & det gör mig så rörd att så många bryr sig, tar sig tid & så hjärtligt vill att vår lycka & kärlek ska bestå.

 

Jag & Marcus är som eld & vatten, kallt & varmt, Svart & vitt, som Yin & Yang det är nog det som gör att vårt förhållande är levande.

Han har lärt mig ord som  "K O M P R O M I S A",

lärt mig att ha "T Å L A M O D " , lärt mig att ta komplimanger & ta till mig dom. 

 

 

Jag har haft några svåra relationer bakom mig som fått mig att analysera & ha svårt att "lita" på folk så har Marcus fått mig att känna en trygghet & öppna mig själv. Att förutom mina två barn älska en person till. 

När Marcus friade & som han så heligt ser på äktenskapet & att det ska vara livet ut. "Problem & andra hinder löser man ihop...jag ska bli gammal med dig"  "Ska vi leva tillsammans i 80år så ska vi lära oss acceptera varandra olikheter" 

"Jag älskar ditt heta temprament" 

 

Är några av hans meningar innan han friade till mig....ja han älskar varenda liten "defekt" jag tycker jag har, jag älskar alla hans vi har varit i vår lilla bubbla sedan vi träffades första gången den 5e December 2011, när jag fick på mig ringen den 30 April och han kom över till min sida av bordet och kysste mig & sa nu får jag se dom vackra ögonen varje dag resten av mitt liv...då föll mina tårar av lycka. 

 

 

När jag läser kommentarer , mail & sms om hur mitt senaste blogg inlägg om frieriet berörde många till tårar var nog för att jag skrev med ett öppet hjärta, ett lyckligt hjärta & av glädje. 

 

Jag vill tacka alla ödmjukast för alla lyckoönskningar av såååååååå många & det gjorde det möjligt att lyfta min glädje flera steg till. 

 

Tack så mycket,

 

Kramar 

 

Tania

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln