Bener24fit

Hur Marcus friade till mig...

Den 30 april kommer för alltid vara en dag jag kommer minnas som full av glädje & lycka. Den hade börjat som alla dom senaste 3 dagarna på Sani Resort i Halkidiki Grekland, men överraskningar från Herbalife i varje hörn en fantastisk atmosfär med lyx och en hel dag i solen skulle avslutas med en middag kl 18 med Marcus föräldrar Leon & Karin och hans bror på vårt hotell.

 

 

Jag frågade Marcus om vi inte kunde vara lite casual och bara dra på oss något över badkläderna och han noterade att vi faktiskt trots att restaurangen var på hotellet så var dress coden "elegant" inte mig emot då jag har tagit med en hel del klänningar...så det blev en av mina favorit klänningar i vackra gröna nyanser.
Det "visade" sig att restaurangen inte öppnade förrän vid 19 så vi tog alla en fördrink först & vi pratade & skrattade som vanligt. Det jag älskar med The Benérs är att dom alltid är glada & lättsamma och vi lyckas alltid ha kul ihop. Så jag misstänkte fortfarande inte vad som var planerat.
När man har barn med sig på semestern så är det nästan så att man behöver en semester efter semestern :-) så när Marcus frågade om jag ville ta en liten promenad med upp för kullen för att titta på utsikten själv med honom utan barnen så var det en självklarhet.
När vi går upp för kullen så säger jag att det är första gången vi gör något bara vi två på hela resan, när vi väl kommer upp ser jag solnedgången och en kypare som står vid ett vackert dukat bord med den vackraste utsikten jag någonsin har upplevt och säger -Wow har Herbalife gjort detta för oss?

Marcus bara skrattar och självsäkert leder mig mot bordet där kyparen drar ut stolen och jag först då börjar ana vad som håller på att hända. 

 

Jag sitter där medans kyparen korkar av en chamapnge flaska och häller upp två glas och Marcus tar min hand, ger mig en ros och fortsätter håla min hand. 

 

Han säger- Tania, jag älskar dig överallt annat och vill leva hela livet med dig. Du är perfekt för mig & jag kommer göra dig lycklig varje dag i resten av våra liv. 
( Just då visste jag inte om jag drömde eller om det var verkligt) då han tar upp en ring och trär på den på mitt finger, det jag lyckas säga är -Du frågade inte om jag vill gifta mig med dig? Han svarade -Jag frågar inte jag bara tar som allt annat i vårt förhållande. Jag leder dig och du litar på mig. Det har funkat hitills och kommer funka resten av livet. 

 

Jag var glad att jag hade öron annars hade mitt leende gått runt mitt huvud...så glad var jag! 

Det jag älskar bland mycket annat med Marcus är att han tar för sig han är en riktig man & behandlar mig som en gudinna.
Vi bara satt och myste och försökte ta in hela den vackra atmosfären och känslan av att jorden hade stannat upp en stund för oss att ta in allt det vackra.
Jag är mycket stolt & lycklig över att vara förlovad med Marcus. Vi ringde upp hans familj som inte visste vad som var planerat & dom blev jätte glada.
Jag älskar verkligen den här familjen...Karin , Leon & Daniel
Leon ville få till en minnesvärd bild på mig & Marcus...
Efter många omtagningar så fick vi faktiskt till det...:-)
Jag är jätte lycklig idag & jag är såååååå tacksam för alla fina lyckoönskningar vi har fått, det glädjer oss!

Kärlek

Tania & Marcus

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln