Bener24fit

Herbaland

Dagarna här är overkliga, seriöst det känns som om man är i en perfekt redigerad film, tänk dig hälsosamma frukostar, glada människor, vackraste vyarna man kan tänka sig, par som springer, cyklar och alla ler...alla ler! 

 

Alla är positiva, glada och så där overkligt perfekta. Inte att alla ser ut som foto modeller men de tänker och beteer sig perfekt & positivt. 

 

 

Jag vill inte "irretera" er på något sätt jag vill bara dela med mig att det är så "konstigt" att alla här över 1000 pers är som mig! Jag går in på ett gym och alla är brandade och shakar Herbalife 24 produkter, jag äter mellanmål och folk äter likadant, jag går i lunch restaurangerna och det finns shaks överallt som tillbehör tlll kosten för att berika maten. Och alla är såååååå trevliga! 

Det är kul att se att företaget växer och att det nu täcker 35% av markanden..me like!

 

Idag var det super varmy så vi slappade lite vid stranden. Det var helt underbart.

Vi kör mycket 24FITCLUB's med kollegor från andra länder och byter tips & inspirrerar varandra och vi kommer köra mer tabata när vi kommer hem så fort vi kan träna ute kommer vi köra det.

Det blev många iskalla shakes idag...
Igår kväll var vi på en grekisk taverna på resorten utsikten var som en dröm...Grekland är så vackert på ett så naturligt sätt.
Dagen avslutades med en vacker solnedgång med dom nära & kära...
Ikväll är det filmpremiär med Herbalife i Marinan Vi blev överraskade med gåvor på rummet & en inbjudan till gala kväll
Med inbjudan var det två stycken fina klockor till mig & Marcus
Uppdaterar bloggen mer imorgon..nu är det dags att göra sig iordning & förbereda sig inför kvällens äventyr. Kramar Tania

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln