Bener24fit

Herbalife Vacation

Igår anlände vi till Sani Beach Resort , Herbalife har hyrt hela resorten i 5 dagar och det var först när vi kommer hit som jag förstod hur stort resorten var och det gav mig även ett perspektiv på hur stort företaget Herbalife är. I 5 dagar står dom för ALLT! Mat, logi , underhållning och många fantastiska överraskningar. Och samtidigt får man umgås ochmed Europas bästa Herbalife distributörer och för mig som i dagarna firade ett år som herbalife oberoende distributör så är detta "out of tis world"! 

När vi kom in till rummet var dagens gåvor placerade på sängen och med många andra herbalife produkter så man har mellanmål och måltidsvars under hela dagen. Rummet var helt i min smak och med en fantastisk utsikt över havet

Efter att vi hade "landat" mellan överraskningarna så var det dags att äta lunch det är en stor buffe med allt man kan tänka sig & servicen & nivån är av världsklass..det roliga är att dom alltid serverar Shakes & som Ni ser på bilderna så ser Ni vart folket flockas runt...
Buffén vs shake bordet...
det är DÄR näringen är...:-) och inte kalorierna. Jag var då väldigt sugen på fisk som serverades & fick fylla på min taldrik ordentligt för att komma upp i protein & näringsmängd som rekomenderas
Självklart finns det en desert buffé också som mina barn njuter av..
och det är ingen "hajjalla bajjalla" buffé utan endast det finaste...omg ge mig tålamodet att avstå :-) på kvällen var det mingel & välkomst drink då vi fick möjligheten att mingla med dom bästa..
Bland annat Alain Lawrence
mina barn fick också varsin "drink" Coca Cola & Fanta
Något speedade efter detta så blev det en tidig nattning av oss alla för att vakna till en ny fantastisk dag i soliga Hakidiki & besöka den fantastiska stranden med kritvita sand.
Från solstolen var det som att sitta & titta på en perfekt dröm & allt detta får vi av Herbalife för att vi har under ett år hjälpt 600personer till en bättre hälsa...helt fantastiskt!

Det viktigaste med mitt jobb är att få människor att må bättre, ge dom energi, inspirrera & motivera. Att få en sådan feed back tillbaka av Herbalife som tack är helt otroligt & att dom även skämmer bort mina barn med allt dom vill ha och hur mycket som helst. Wow...I love Herbalife! 

 

äpplet faller inte långt från trädet..Micaella 4 år visar sina muskler..:-)
Från ett soligt & varmt Halkidiki ( halka i diket som min väninna Marina säger) så önskar jag Er en trevlig söndag! / Tania

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln