Bener24fit

Han är min enda "drog" !

Fazli Krasniqi, lägg det namnet på minnet, trots hans unga ålder på 25år så är han en erkänd och världsvan stylist som reser världen runt i uppdrag av att sätta sin kreativa stil på modeller inför visningar & fotningar. Sydafrika, Japan, USA, England, Paris, Maroco, Bali & Borås. 

Vid sån ung ålder så tillbringar han mer tid i flyg & flygplatser och bland världens vackraste kvinnor.

Som make up artist, stylist & frisör är han en som au jour har koll på trender & sätter trender.
Fazli är en livsnjutare av världsklass & hans kropp är ordagrant hans tempel, känner inte många som är om honom som älskar sig själva & sin hälsa. Han brukar säga.. "Om inte jag älskar mig själv & är nöjd med det jag ser hur f*n ska jag förvänta mig att andra ska älska det?!"
Som GHD's tekniker så utbildar han många duktiga stylister & mån om sitt iútseende så är han mån om sin kost.
Hans "räddning" är att han alltid har en Herbalife Formula 1 i väskan när han reser & utbildar, han måste ALLTID vara på topp & slarvar han med maten så påverkar det hans energi, han ser att han alltid får i sig näring & protein i kombination med rätt kost.
Fazli är noga med träningen & hans användning av H24 är nogrann, han tränar inte om han inte tar sin H24 Formula 1 sport före sitt pass & naturligtvis H24 REBUILD STRENGHT direkt efter.
Självklart är han min frisör & stylist...han är ju den bästa & visst är jag värd det bästa? :-)
Fazli lever 24h och som sagt reser kors & tvärs över världen då är kosten om möjligt viktigare för att energin ständigt ska vara på topp då han ständigt syns i vimlet & media
Fazli stylade alla mina fotningar då jag tidigare jobbade som designer & vi har mycket nära kontakt, igår var han inne hos mig och skulle fylla på sina produkter. Det blev nästan en hel låda då han har många flygningar framför sig & han ser även till att hans modeller på scen får sig en Herbalife Shake så de behåller fokys & energin på topp.
Lite mys & hans favorit Ört the från Herbalife så fick vi prata av oss lite innan infokvällen för mina nya kunder. Vill Ni veta mer om fazli så besök hans hemsida www.fazli.se
Jag bjöd på mina goda Smoothies med 2msk frysta blandade skogsbär, 1/2 dl tranbärsjuice, 2 dl vatten 2msk Herbalife jordgubbs F1

Önskar alla en fantastisk dag, missa inte kvällens inlägg om nya uppdtaeringen om 24FITCLUB.

 

Kramar 

 

Tania

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln