Bener24fit

Jag kan göra det!

Hur ofta är du ärlig mot dig själv? Hur många gånger säger du saker till dig själv som du menar? Hur ofta hör du det du själv säger? Lever du som du lär? 

 

Alla dessa frågor var det en person som ställde till mig för ett tag sedan, jag svarade att jag gör den övningen varje dag... det tycker jag att du också ska göra. 

 

Tycker du om att se dig själv i spegeln, tycker du om det du ser, är du nöjd med resultatet av din livsstil? Om svaret är Ja, är du ärlig mot dig själv eller är du "nöjd" för att du inte orkar göra något åt det? 

 

Är du trött, sliten & överviktig eller Pigg, glad & hälsosam? 

 

Många säger bara för att man är överviktig betyder inte att man mår dåligt ...naturligtvis INTE! Men många klagar på saker dom inte gör något åt, dom hör inte sina egna ord, sitt gnäll dom vill att någon ska "fixa" deras problem åt dom och det ska helst ta 2 timmar för resultaten ska komma...

 

...soooooorry det funkar inte så. Att vända ett skepp tar mer än ett handtag, det tar tid, planering och kraft. 

 

Du måste vara motiverad till en förändring, sitta ner och skriva en plan , lyssna på dina ord, ge ett löfte till dig själv att du trots all MOTSTÅND som dyker upp så ska du vara fokuserad på målet. Tills du når det. 

 

Det gäller allt i livet , jobbet, hälsan, attityden och din syn på allt. Behöver du motivation- skapa motivation! Behöver du inspiration- skapa inspiration. Vårt syfte på jorden är mer än att bara andas...lev livet! 

 

 

 

Titta dig i spegeln & säg åt dig själv : Jag kan göra det! Och så gör du det! Kramar / Tania

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln