Bener24fit

Du får inte det du ÖNSKAR utan det du JOBBAR för

Igår började vår helg med Herbalife Master Menu Seminar, men en helgs lärorika föreläsningar & workshops för att utveckalas till det bättre.
Det var en ära för mig att jag och Marcus fick hålla ett av passen som handlade om Sociala Medier, vilket är en grej jag kan anse mig vara expert på. Hela våran business är uppbyggd på det och det är en stor hjälp för oss i våran dagliga kontakt med medarbetare & kunder. Och när man är bra på något så gör man rätt i att dela med sig av den kunskapen.
Det var på dagen min 1års jubilium med Herbalife & jag har haft så roligt under tiden. Jag har lärt känna många fantastiska människor, hjälpt många med bättre hälsa & ekonomi och främst av allt det har stärkt mig själv en hel del.
Jag & Marcus jobbar heltid med det här men vi har tillsammans över 200 medarbetare som tillsammans med oss har hjälpt oss skapa & förverkliga City Wellness.
Jag har mycket att tacka min sambo men också min upline Marcus Benér som har lärt mig allt det "bra-iga" jag kan :)
Snacka om att jag var såååå stolt över min Supervisor & snart World Team member Amalia Almvik som fick berätta om hennes fantastiska framgångar i vårt team.
Gäst talaren under helgen är ingen mindre än Michael Burton och det är en stor inspiration för min träning & utveckling.
En del av vårt glada team fotades med Michael Burtopn efter att Marcus föräldrar fick sina Global Expansion Team pins för att ha tagit ett steg upp i marknadsplanen.
Stort Grattis Karin & Leon Benér
Sen var det bara att byta om och festa ordentligt med Michael Burton, temat på festen var något grönt så om Ni undrar varför vi är så gröna så förstår ni.
Om det är något Herbalife kan göra så är det (förutom bästa produkterna) så är det storslagna fester, jag & Amalia njööööt
TEAM betyder Together Everyone Achives More, vi har ett fantastiskt team med oss i City Wellness & vi älskar det vi gör. Att hjälpa människor att få ett hälsosammare liv. Idag fortsätter utbildningarna & humöret är på topp/ Kramar Tania

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln