Bener24fit

Gör det som du känner är rätt för dig..

Igår var det en underbar dag med härliga personer & såååå mycket skratt! 

 

Varje ny dag börjar med att man bestämmer om det ska bli en bra eller dålig dag, om man ska fortsätta gräva sig ner i vissa bekymmer eller bara skaka av sig dom, kliva ur dom & bara ha kul. Ta inte livet så seriöst, njut av varje dag..ha roligt och det var en riktigt sådan dag igår.

Dagen började med ett benpass på Onyx i centrum och jag delar med mig tips på hur man lätt kan bygga upp ett pass, så man är förberedd & inte virrar runt mellan maskiner på gymmet & att man koncentrerar sig på en muskelgrupp.
Jag börjar alltid med 15min pw på löpbandet.

För mig är träningen numera en livsstil och gör att jag mår bättre och får syret att flöda i kroppen & ger mig en riktig endorfin kick..målet är inte att jag ska bli smal, utan jag vill se hälsosam ut.

Jag är glad att mina träningsresultat tyder på att jag är på väg mot mitt mål med ett hälsosamt utseende & kropp.
I vår solen hann jag sitta på Café Viskans stora uteservering & äta en City Wellness Tallrik med kyckling med min goda vän Fazli Krasniqi

Igår var det dags för 24fitclub med vackra Lorena Viracca, det jag gillar med Lorena är hennes orientaliska mix med det latinska..höfterna & armarna får en ordentlig kick av träning. 

 

Före passet körde hon en presentation av hur blodsockret påverkas och hur viktigt det är att äta rätt och hålla det på rätt nivå för max energi under hela dagen utan "dippar" .

Det härliga med passen på 24fitclub Borås är sammanhållningen och att efteråt sitter vi alla och tar våra efter tränings shakes och pratar diskuterar och skrattar. Vi är i alla åldersgrupper och tillsammans har vi kul.

det bästa av allt är att jag jobbar & har kul med min bästa väninna som i vått & torrt alltid finns till hands & alla skratt du bjuder på..Love you Lorena!

Kramar 

Tania

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln