Bener24fit

Ömma ben & mangel träning

Vaknade med rätt så ömma ben då jag verkligen körde hårt & tungt på benpasset igår, skön & oskön känsla på samma gång.
En fika med extra mamman Christina var inbokad i deras nya lägenhet och det är alltid lika mysigt då hon verkligen kör hela tråden av vett & etikett, det är enda stället då jag känner mig som en elefant i en porslinsaffär :) Ni skulle höra mig hur artigt och respektfullt jag talar och sitter och dricker kaffet som en liten madame.
Då Christina & Bernt Åke även är våra hyresvärdar så frågade hon mig om jag tycker det är skönt att ha en mangel i tvättstugan, jag tänkte då, nä jag har inte sett någon mögel i tvättstugan för eftersom Christina är från Piteå trodde jag att hon menade mögel när hon sa mangel, när hon pekade på hennes mangel så förstog jag vad hon menade :) jag sa lite tyst att jag inte visste vad man gjorde med den.Då skulle jag få en kurs efter kaffet, vilket jag fick..det är ju så enkelt!
Till lunch blev det tonfisk & ägg sallad (bara äggvitan) ruccola, lite roman sallad, frön & lite liiiiite feta ost.

Nu sitter jag och inväntar deltagarna i våran Weight Loss Challenge, vill du också vara med i klubben hör bara av dig. 

 

Kramar 

Tania

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln