Bener24fit

Jag är inte snäll

Detta är inget blogg inlägg som jag skriver "av" mig när jag är arg eller sur, detta vill jag bara göra klart för några som reagerar på att jag ibland kan reagera på orättvisor i min omgivning . 

 

Först så har jag lärt mig att ha tålamod, det var något som var en "bristvara" i mina egenskaper innan men livets alla läxor har belönat mig med det. Jag har lärt mig att lyssna, reflektera, acceptera, bedömma och gå vidare utan att göra en stor circus av det hela med mitt något kryddade temerament från många olika starka kulturer. 

 

Jag bryr mig inte längre om skitsnack som kan komma upp om mig för det mesta både det som är bra & mindre bra är faktiskt sant :) jag är inte Ärkeängels Gabriells systerdotter precis..jag har fått kavla upp armarna och KÄMPA mig genom livet för att tyvärr där ute i "slag" fältet av framgång så är den som är smartast, agressivast, starkast som står kvar. Men lite då och då så faller man också, och det är inte fel, man lär sig hur man ska stå rätt nästa gång.

 

Jag har lärt sig att man väljer sina "krig" ibland är det inte så viktigt att visa att man har rätt, det kanske betyder mer för den andre personen...som sagt jag är trött på att tjata om , i & runt en situation för att visa att man har rätt, om den situationen inte är viktig för mig :-) 

 

 

Jag fick i helgen höra att jag INTE är snäll...

 

Ja jag är inte snäll om "Inte snäll" innebär att man kan se en person bli illa behandlad och göra något åt det.

 

Ja jag är inte snäll om "Inte snäll" innebär att man hör skitsnack om en person och  stoppar det.

 

Ja jag är inte snäll om "Inte snäll" innebär att man ser orättvisa och markerar det.

 

Ja jag är inte snäll om "Inte snäll" innebär att man mobbar en person och jag förbannar det.

 

Jag har själv blivit mobbad, illa behandlad, sett orättvisor drabba mig och skitsnack flöda och vill inte se någon annan behöva drabbas av det OM JAG KAN GÖRA NÅGOT FÖR ATT FÖRINDRA DET !

 

Om detta betyder att man inte är en snäll person, så är jag inte snäll med stolthet! 

 

 

 

Jag skriver inte detta som en "pik" till någon att ta åt sig men en förklaring till att om man hör tex "skvaller" om någon annan av en person så är det ett kvitto på att den personen kommer skvallra om dig en dag och OM du mot all förmodan hör något osant och inte justerar det direkt så är du en del av det. 

 

 

Vuxen mobbing är vanligt- var vuxen och stoppa det, det finns ingen starkare GOD karma som man får av något än om man HJÄLPER och STÖTTAR en annan person.

 

 

Önskar Er en härlig dag 

 

Tania

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln