Bener24fit

Me vs Me

Det är ingen hemlighet att jag gillar att utmana mig själv , jag har fått fantastiska resultat med att äta "rent" och få i mig all näring jag behöver via Herbalifes produkter. till träningen tar jag tillskott iform av H24 produkterna och jag har inspirrerats av många och inspirrerar många vilket ger mig ett ofantligt lyckorus.

 

 

Igår kom Lorena Viracca förbi mig för en ny utmaning, som jag inte var beredd på..hon gav mig två dvd skivor, jag trodde det var en film eller serie....

Hon sa du har 4 veckor på dig till att presentera den här utmaningen, antar du den? 

 

Javisst sa jag då glatt, utan att veta vad det var jag skulle göra...ibland är inte hjärnan och tungan kopplade till varandra :-/ 

 

Det visade sig att jag ska om 4veckor lärt mig ett Core pass som Lorena har satt ihop som är en del av utbildningen för våra blivande 24FITCLUB instruktörer. 

Lorena Viracca är ansvarig för våra 24FITCLUB's då vi växer så det knakar så måste vi dela upp ansvarsområderna, så att passen inte tappar sin kvalité & att vi ständigt blir bättre. 

 

Lorena är utbildad PT och erfaren inom träning & gymvärden, samtidigt är hon positiv & inspirrerande och ständigt kommer med nya idéer. 

 

Vi skapar nu 24FITCLUB egna konceptklaser som

 

Core :Mage, rumpa och lår får sig en omgång i detta styrkebaserade pass. Ett kanonpass för att forma kroppen


Latin moves :Klassen är uppbyggd i intervaller med ny, enkel koreografi till varje låt. Merengue, salsa, reggaeton och cha cha


Fighting är en tufft Kampsportinspirerad intervallträning med massor av energi sparkar och boxar

Vår verksamhet är i ständig utveckling och vi söker hela tiden nya, duktiga instruktörer som vill vara med och ta 24FITCLUB Borås in i framtiden.

 

Är du intresserad av att bli gruppträningsinstruktör på 24FITCLUB?

Om du är utbildad instruktör eller bara vill veta mer om hur du ska gå tillväga för att bli instruktör skicka ett mail till  lviracca@hotmail.com för att få veta mer.

 

Att ha en grundutbildning inom den gruppträningsform man är intresserad att instruera i är en bra start men inte ett måste!

 

Ikväll kör vi 24FITCLUB Zumba med Lorena så är du intresserad & nyfiken kontakta oss för mer info. 

 

 

Kramar 

 

Tania

 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln